Bastaardzoon! roman

Mart Wijnbeek (drummer en fotograaf) duikt in het verleden van zijn vader. Waarom moest hij  destijds naar Indonesië, wat maakt dat Duitsland zo aan hem is blijven kleven en is opa wel vaders vader? Vragen die Mart hem niet meer kan stellen. Een bijzondere reis brengt hem via Portugal naar Buenos Aires. Daar ontmoet hij Andrea Luna, kan zij het familiemysterie ontrafelen? Een roman over identiteit, liefde en loslaten. Met de haven van Rotterdam als decor en de klank van fado op de achtergrond.

Mijn roman 'Bastaardzoon' is onlangs goedgekeurd door de openbare bibliotheken. Hieronder vind je de recensie van NBD Biblion aan BoekenGilde.nl.

Lezersrecensies

Met een geschreven persoonlijk voorwoord lag het op mijn deurmat. Wat fascinerend! Het begint allemaal bij een biologieles erfelijkheids-leer. Een meeslepend warm verhaal over een zoektocht naar identiteit dat twee generaties terug gaat. Prachtig! Ik heb het boek met moeite los gelaten.  Aanrader! (A. Karsten)

Ik ben er aan begonnen, kan niet stoppen met lezen. Zeer goed geschreven Hans! (J. Spelt, Spanje)

In "Bastaardzoon!" weet Hans autobiografische en fictieve elementen op soepele wijze met elkaar te vervlechten. Dat maakt dat deze roman van de eerste tot de laatste bladzijde boeit; lees het  maar… chapeau! (EJVD).

Een heerlijk boek, dat ik tijdens de vakantie heb gelezen. Het was moeilijk om het weg te leggen, ik wilde toch steeds weten wat er ging gebeuren. Het maakte me nieuws-gierig naar het vervolg en de ontknoping. De verhaallijnen lopen mooi samen naar het einde toe. Hans’ schrijfstijl is soepel. (R. Beaumont, 7 juli 2022)

Ik heb je boek in één ruk uitgelezen en echt met een lach en een traan. Het pakte mij direct bij de eerste paar zinnen. Het verhaal zit goed in elkaar, boeiend en pakkend geschreven, klasse en dat voor een eerste boek! Ik kijk uit naar de volgende (R. Nardten, 15 juli 2022)