Poëzie

'Luie Groente en andere gedichten' (2020) bevat gedichten over liefde, vriendschap, afscheid, muziek, de stad en de natuur, met enkele hommages aan  Kees Buddingh', Jules Deelder, Jan Eijkelboom, Hans Dorrestijn, Miles Davis en anderen; aangrijpend, speels, persoonlijk, direct en met de nodige humor geschreven. 

Nu te koop bij Bol.com en BoekenGilde

Korte verhalen

Op Reislogger.nl (op aanvraag) heb ik mijn reiservaringen in Argentinië, Chili en Peru (februari-maart 2020) beschreven. Helaas gooide Covid19 roet in het eten en moesten wij onze reis in Peru vroegtijdig afbreken. Hiernaast vindt u een (ander) kort verhaal.

Columns

Wat is een schrijver zonder columns? Ik schreef er een aantal privé, voor gemeentes en op bestelling (contact mij); over wat mij raakt en telkens weer verbaast; de laatste weken ook enkele politieke.

Bastaardzoon! psychologische roman

Mart Wijnbeek (fotograaf) gaat op zoek naar het  verleden van zijn vader. Wat maakt, dat Duitsland zo aan hem is blijven kleven en wie is Manuel en zijn bijzondere afscheidsbrief aan oma? Een lange reis voert hem vanuit Maastricht via Portugal naar Buenos Aires. Daar ontmoet hij de mooie Andrea Luna. Helpt zij hem het laatste deel van het familiegeheim te ontrafelen? Een meeslepende roman over identiteit, liefde en loslaten met de klank van Fado op de achtergrond. Deels autobiografisch. Nu als manuscript, hopelijk in 2021 als boek verkrijgbaar.