In zijn dichtbundel bezingt Hans thema's als vriendschap, liefde en loslaten, met de stad en de natuur als decor en de tijd als rode draad; persoonlijk, direct en met humor geschreven. 

"Zijn poëzie straalt lichtheid uit. Met hommages aan Rotterdam, Dordrecht, de Biesbosch en dichters als Jan Eijkelboom, Kees Buddingh' en Jules Deelder; zo mooi kan taal dus zijn!"

Een mooi en persoonlijk cadeau aan een geliefde, familielid, collega of gewoon aan jezelf! 

Reviews van lezers

Richard Tolenaar op 21 Oktober 2021

Een verzameling van grappige, mooie en soms ontroerende gedichten. Een ode aan mens en taal. Warm aanbevolen!


Herbert 5 januari 2021 (5 sterren)
Een zeer gevarieerde debuutbundel met gedichten die met veel humor (dus echt met een lach en een traan) als ook met creativiteit gemaakt zijn. Met heel veel plezier gelezen en ik kijk uit naar de vervolgbundel!

Jos 10 januari 2021 (5 sterren)
Ik ben eigenlijk niet zo’n gedichtenlezer, maar van deze bundel werd ik blij. Ontroerend, persoonlijk, komisch; zo mooi kan taal zijn.
 
Dennis 28 januari 2021 (5 sterren)
Hans weet op een ontroerende en vaak humoristische wijze met taal te spelen. Heerlijke bundel om er even bij te pakken op de stillere momenten in huis. Laat je vooral verbazen.

Wim 21 januari op LinkedIn
Dagelijks lees ik er een paar om het goed tot mij te nemen en nog van genoten ook. Nummer één voor mij is 'Staalindustrieweg'  vanwege het Alblasserdamse karakter. En 'Ik leef'  - ben een Deelde-fan - en 'Julia', daar zit zijn hart in. Ook blij nu eindelijk te weten wat luie groente is. Kortom: echt een mooie bundel; gewoon goed gedaan!