Zomervogels (2023) 

Frans, een journalist met een burn-out, heeft een boerderijtje in Frankrijk gekocht om te klussen en tot zichzelf te komen. Als zijn vrouw Moon zich na een maand bij hem voegt, heeft ze pijnlijk nieuws. Na een ruzie verdwijnt ze in het holst van de nacht. In hoeverre speelt onverwerkt verdriet een rol en is hun relatie nog wel tegen de waarheid bestand? Een spannende novelle over liefde, ambitie, ontrouw, twijfel en hoop.

Geboren in Rotterdam, ging naar het Emmauscollege en studeerde gitaar en piano aan het Conservatorium en Personeel & Arbeid. Ik volgde fotografieles in Frankrijk en Dordrecht, gaf muziekworkshops in Spanje en speelde basgitaar bij o.a. Tanguera, Fancy, en LoonyTunes. Debuteerde met dichtbundel “Luie Groente” (2020). Naast schrijven werk ik als adviseur. In mijn vrije tijd fotografeer ik, speel piano en drums. Ik woon en werk in Dordrecht. 

Workshop creatief schrijven

We schrijven allemaal wel eens.  Schrijven is bevrijdend en toch zien we er vaak tegenop. In deze workshop geef ik aan de hand van inspirerende voorbeelden een aantal  praktische tips waardoor je schrijvend dichter bij jezelf komt. Het resultaat is dat jouw gedicht, column, blog of boek krachtiger en leesbaarder wordt. Voor wie wil is er een vervolgopdracht die ik voorzie van persoonlijke verbetertips.

Enkele recente columns (2022)

Pierre Kartner


Dit is Amir


Fukuyama